Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Ugro Pot4 Basic - Кокосова плочка 4л.

Ugro Pot 4л. е гъвкава торба за отглеждане, която побира 500 гр. блокче състоящо се от три дехидратирани и компресирани кокосови структури (40% торф, 30% коко влакна и 30% цели коко парченца.). Чантата има малки пробити дупки в основата си за улесняване на дренажа и е обработена, за да се постигне отлична UV стабилност. С 1л. вода се получават до 4 литра висококачествен кокосов субстрат. 

Цена 6,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Ugro Pot4 Basic - Кокосова плочка 4л.

UGro Pot4 е гъвкава торба/саксия, побираща 500-грамова тухла от дехидратиран кокосов субстрат, направен от 40% торф, 30% влакна и 30% коко парчета. Има малки пробити дупки в основата си за улесняване на дренажа. Чантата е обработена, за да се постигне отлична UV стабилност. Само с 1 литър вода се получават до 4 литра висококачествен кокосов субстрат, готов за употреба.

Кокосовият субстрат се получава чрез раздробяване и обработка на най-външната черупка на кокосовия орех и може да се използва като алтернатива на по-традиционните субстрати. Той предлага някои отлични свойства за задържане на вода и проветряване, които помагат на кореновата система и растението да се развиват по-бързо. 

Предимства на UGro Pot4:

  • Не ви трябва саксия! Чантата е проектирана така, че да можете да отглеждате директно в нея.
  • Удобен е и лесен за пренасяне.
  • Подходящ е за всички видове култури, на открито и закрито. 

UGro Pot не само е удобен и ви спестява от закупуване на саксии, но също така е проектиран да постигне най-висока доходност. Всяка торба има специфичен размер, който позволява да се оптимизира броят на растенията, растящи на квадратен метър. Например, можете да поставите 49 броя Pot4 на 1m2 (7 реда x 7 торби), 25 броя Pot9 (5×5) и 4 броя Pot60 (2×2).

Продукти от същата категория

facebook_pixel