Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Промоция!
  • -552,50 лв.
  • Нов

BioBizz Light Mix 50л. - Почва на палет (65бр)

Палет (65бр) Biobizz Light Mix 50л. - Осигурява идеалната основа за насърчаване на енергичен растеж на разсад, млади растения и резници – още от самото начало.

Цена 1787,50 лв. 1235,00 лв.
Спестявате 552,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Light Mix 50л. - Почва на палет (65бр)

BioBizz Light·Mix осигурява идеалната основа за насърчаване на енергичен растеж на разсад, млади растения и резници – още от самото начало.

Той задейства жизненоважната микроактивност, докато водата работи с почвата, произвеждайки органични катализатори, които бързо развиват кореновите структури.

Light·Mix също е специално смесен, за да осигури оптимален дренаж навсякъде – важно свойство, ако използвате автоматични напоителни системи.

Стойностите на pH и EC

Продуктите Biobizz съдържат само естествени органични елементи, а не минерални соли като магнезий или сулфати, които можете да намерите в синтетичните торове. Това дава на Light·Mix средна стойност на електропроводимост (EC). И докато неговите органични елементи са невъзможни за измерване, те имат система за саморегулиране, която помага да се поддържат стойностите на рН на правилното ниво.

Как се използва?

Когато използвате Light·Mix, можете да прилагате по-големи дози хранителни вещества към всякакъв вид растения, без риск от претоварване на почвата и причиняване на изгаряне от хранителни вещества – индикирано от пожълтяване и изгорени върхове на листата.

Продукти от същата категория

-552,50 лв. Gold Label Special Mix... Gold Label Special Mix... Gold Label Special Mix LIght 45л. -...
1787,50 лв. 1235,00 лв.
facebook_pixel