Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Промоция!
  • -520,00 лв.
  • Нов

BioBizz All Mix 50л. - Почва на палет (65бр)

BioBizz All Mix 50л. - Почва на палет (65бр) - Създава оптимална среда за растенията да процъфтяват през цялата година.

Цена 2340,00 лв. 1820,00 лв.
Спестявате 520,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz All Mix 50л. - Почва на палет (65бр)

Тази силно наторена субстратна смес имитира богата почва на открито с пълна микроактивна екосистема. Той е проектиран да има достатъчно мощност, захранвана с хранителни вещества, за да поддържа буен растеж за няколко седмици, без да е необходимо да добавяте допълнителен тор.

Стойностите на pH и EC

Продуктите Biobizz съдържат само естествени органични елементи, а не минерални соли като магнезий или сулфати, които можете да намерите в синтетичните торове. Това дава на All·Mix висока стойност на електропроводимост (EC). И докато неговите органични елементи са невъзможни за измерване, те имат система за саморегулиране, която помага да се поддържат стойностите на рН на правилното ниво.

Как се използва?

Когато използвате All·Mix за първи път, навлажнете го с вода и оставете да престои 36 часа. Това дава шанс на Pre·Mix активния тор и микроорганизмите вътре в субстрата да започнат да работят.

Продукти от същата категория

-552,50 лв. Gold Label Special Mix... Gold Label Special Mix... Gold Label Special Mix LIght 45л. -...
1787,50 лв. 1235,00 лв.
facebook_pixel