1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Adjust-a-wings Enforcer Large - рефлектор Преглед отблизо

Adjust-a-wings Enforcer Large - рефлектор

Купувайки този продукт вие ще добавите 259 loyalty points В твоята количка ще има 259 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 12,95 лв


В наличност

Adjust-A-Wings е нова серия от регулируеми хоризонтални рефлектори, които революционизират настоящите градинарски осветителни системи.

Повече детайли

Цена: 259,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Adjust-a-wings Enforcer Large - рефлектор

Adjust-A-Wings е нова серия от регулируеми хоризонтални рефлектори, които революционизират настоящите градинарски осветителни системи. Te са най-приспособимите рефлектори на пазара и дават възможност на производителите да контролират излъчваната топлина, разпространението и интензивността на тяхната светлина за отглеждане, имитирайки ефективно цикъла на сезоните, за постигане оптимални добиви. 
Те могат да бъдат коригирани за различни настройки и разположени много близо до отглежданите растения за максимален LUX трансфер. Чрез поставяне на аксесоара "топлинен щит" Adjust-A-Wings може да бъде свален до безпрецедентните 30 см от растенията за страхотна сила на растеж. Алтернативно тези рефлектори могат да бъдат коригирани за по-фини настройки и разположени значително по-далеч от отглежданите растения, за да отговарят на изискванията за светлина и топлина на по-чувствителните растения или растителни етапи.
Простият дизайн на Adjust-A-Wings позволява свободното движение на въздуха около лампата и свеждане на прегряването до минимум, като същевременно увеличава максималното осветяване и продължитлността на ползване на лампата.
Новият Adjust-A-Wings е внимателно проектиран и изработен само от най-добрите материали, имащи за цел да подобрят светлоотразителността в помещението за отглеждане. Enforcer Large има 86% отразяваща способност.

Adjust-A-Wings рефлекторите се предоставят в компактен комплект и са много лесно сглобяеми и коригирани спрямо вашите изисквания.

  • 1000W или 2х400W/600W лампи
  • Повече мощност и ефективност от повечето други рефлектори на световния пазар
  • Светлоотразителна способност - 86%
  • Гаранция за максимална светлоотразителна способност - 3 години!!
  • Увеличава добива с до 50% на лампа. Намаля топлината и спестява енергия
  • Крайни размери в най-широко разпънат вид: 100см x 70см

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: