1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Azerwing Vega Green Medium - рефлектор Преглед отблизо

Azerwing Vega Green Medium - рефлектор

Купувайки този продукт вие ще добавите 140 loyalty points В твоята количка ще има 140 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 7,00 лв


В наличност

Професионален рефлектор за indoor производители Prima Klima Azerwing Medium Vega Green 95%

Повече детайли

Цена: 140,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Azerwing Vega Green Medium - рефлектор

Този рефлектор използва всички предимства от популярния Adjust-A-Wings, в допълнение и някои нови подобрения, които го правят още по-интересен. Регулируемият рефлектор Azerwing не само позволява на производителите да регулират височината на крушката, но също така ви позволява да променяте ъгъла на лампите по всякакъв възможен начин. Azerwing е идентичен по форма и материал с Adjust A Wings Avenger. Azerwing също е изработен от алуминий Vega и завършен с PVD стъклено покритие. Комбинацията от алуминий Vega и PVD стъклено покритие спомагат рефлекторът да отразява 95% от светлината. Стъкленото покритие също така предотвратява окисляването на рефлектора и загубата на способността му да отразява. Като допълнителна функция Azerwing има държач за лампа, който може да се движи в две посоки. Държачът на лампата не само се регулира по височина, но може и да се наклони, за да допълнително фино настрои светлината да пада върху вашите растения.

Рефлекторът е съставен от два листа с изключително фин релефен профил за увеличаване на отразяващата повърхност. Двата листа с размери 50 х 30 см са свързани с рефлектор с триъгълна форма. Този рефлектор с форма на триъгълник над крушката разпределя светлината равномерно върху останалата повърхност на рефлектора. Сега светлината се разпространява дори върху голяма площ за растеж. Триъгълникът също така предотвратява възникването на горещи точки. 

- Регулируема фасунга

- Без гореща точка

- Гарантирана рефлективност до 95%

- д/ш/в 55 x 58-72 x 20 cm

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: