По повод предсоящият национален празник Ви уведомяваме, че магазините ни няма да работят на 24.05.2021г.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -20%

GQ 80 - 0.80 x 0.80 x 1.8 m.

Тези тенти за отглеждане са най-внушителните на пазара днес и дават невероятна стойност на парите похарчени за тях.

Цена 289,80 лв. 231,84 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GQ 80 - 0.80 x 0.80 x 1.8 m.

Как работи Green-Qube GQ80:

Безспорно тези тенти за отглеждане (grow tent) са най-внушителните на пазара днес и дават невероятна стойност на парите похарчени за тях. Това, което ги отличава от по-голямата част от конкурентните е планирането и вниманието към детайла, което обхваща всеки аспект на техния дизайн, решението на дребните несъвършенства на стаята, което облекчава работата на производителя  по време на целия процес.

Колективът създател на Green-Qube е разработил всичко около една рамка, която е солидна като камък, с възможност да издържи тегло от 100 кг. Тези тенти постигат качество като полагат правилни основи и използването на компоненти с високо качество. Стълбовете са дебели и здрави, 25 мм в диаметър. Тези стълбове са обезопасени с метални ъгли, които се монтират с клик система – след като веднъж са поставени в отворите те застават на правилното място и няма никакви хлабини за разместване, което помага рамката да остане 100% устойчива през цялото време.

Цялото оборудване на стаята може да се монтира без проблем от висящите лостове. Ако използвате Green Qube, може да закачите рефлекторите по ваш избор с пълно доверие, като сте сигурни че структурата е проектирана да издържа натоварване без усилие. Рамката има повдигащ лост, който е захванат в хоризонталнити лостове, които са закрепени за пода. Този повдигащ лост е на една линия с отвор за достъп и осигурява пространство да прекарате тръбите за системата за поливане през него. Ако използвате система Autopot (или подобна настройка)  може да държите резервоара извън тентата и системата от тръби да лежи на земята.
Външната обвивка на плата осигурява отвори за достъл на входящите и изходящи вентилационни отвори, както и за електрическите кабели за вашето оборудване (също и отвор за тръбите на вашата система, до повдигащия лост).Всеки отвор е направен от два отделни един в друг – това двойно линиране предпазва влизането или излизането на светлина от палатката. 98 процента от светлината генерирана от лампата в този случай отива директно към растенията, там където е най-необходима благодарение на ултра рефлексната материя на Green-Qube. Двойния шев и 10 габаритовите водоустойчиви ципове правят тентата устойчива на стреса и деформациите от ежедневното използване, и дава сигурност, че никога няма да предаде нито вас, нито растенията.

Пасивните вентилаторни отвори с мрежести покрития пришити към външната обвивка, което позволява на въздуха да влиза и излиза от тентата като част от вентилационната система.  Прозорчета за наблюдение с  прозрачно пластмасово покритие, което позволява да наблюдавате тентата отвъртре без да отваряте вратата, което може да доведе до негативни промени в средата. Подвижно 100% водоустойчиво платнище предпазва външната страна на палатката от изливи и замърсяване, куките на вратата са вшити към главния вход, което поддържа чистота и подреденост и осигурява лесен достъп. Наистина е помислено за всичко.

 

Продукти от същата категория