Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Root!t Thermostat - дигитален термостат за нагревателни стелки Root!t Thermostat - дигитален термостат за нагревателни стелки Root!t Thermostat - дигитален термостат за нагревателни стелки

Root!t Thermostat - дигитален термостат за нагревателни стелки

Root!t Thermostat е дигитален термостат, контролиращ включването на вашата нагревателна стелка, посредством температурните данни събрани от сондата на уреда. По този начин вие ще можете постоянно да поддържате желаната среда за вашия разсад и резници.

Цена 80,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Root!t Thermostat - дигитален термостат за нагревателни стелки

Root!t Thermostat е дигитален термостат, контролиращ включването на вашата нагревателна стелка, посредством температурните данни събрани от сондата на уреда. По този начин вие ще можете постоянно да поддържате желаната среда за вашия разсад и резници.

  • Поддържа постоянни температури в оптимален диапазон.
  • Ускорява етапите на развитие при младите разстения и разсад.
  • Регулируем температурен диапазон 20°C - 42°C.
  • Разполага с външна температурна сонда.
  • Много лесен за работа.
  • 2 години гаранция. 

Нагревателните стелки обикновенно се използват, поставяйки ги под пропагатор, за да гарантирате, че температурата няма да падне под оптималните нива през един от най-трудните етапи от развитието на младите разстения. Този уред работи в комбинация с нагревателна стелка, включвайки я, когато температурата падне по зададената стойност, а когато температурата достигне желаната стойност, Root!t Thermostat изключва стелката. Уреда разполага със собствен захранващ кабел и контакт за нагревателна стелка. Енергия към контакта за стелката се предава на базата на информацията, събрана от външния температурен датчик, което означава, че топлина към пропагатора се доставя само когато е необходимо. 

Инструкции за употреба:

Позиционирайте уреда изън пропагатора, далеч от влага - НИКОГА не го потапяйте във вода. Изберете подходящо оразмерена нагревателна стелка, която да сложите под пропагатора. Включете термокамерата в гнездото, прикрепено към термостата, след това я поставете във вътрешността на пропагатора на нивото на разстенията. След това ще трябва да направите температурната настройка, като задържите бутона "set" за 3 секунди и използвате бутоните "up" и "down", за да изберете желаното ниво. Ако искате да превключвате между Фаренхайт и Целзий, натиснете и задръжте един от бутоните "up" или "down". LED индикаторът на захранването ще светне, когато се използва нагревателната стелка. Този светодиод и нагревателната стелка ще се изключат, след като температурите, записани от сондата, достигнат ниво, съответстващо на избраната от вас температурна настройка. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel