Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -5%

Hot Chilli Full Kit - Комплект за отглеждане на люти чушки

Цялостен комплект за отглеждане на чили (люти чушки), включващ всичко необходимо за отглеждането им.

Цена 685,39 лв. 651,12 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hot Chilli Full Kit - Комплект за отглеждане на люти чушки

Отглеждането на чили с помощта на LED предлага няколко предимства пред традиционното отглеждане на открито. Отглеждането на люти чушки изисква светодиод, който има широк спектър от цветове, който е в състояние да отговори на изискванията на растението през всички етапи на растеж. Възможността за отглеждане на люти чушки с LED светлина ви позволява да култивирате и събирате реколта през цялата година и ви освобождава от ограниченията, пред които е изправено отглеждането на открито.

Температурата, в допълнение към светлината, е важен фактор за отглеждането на здрави растения чили. LED светлините не генерират същата топлина като естествената светлина от слънцето навън и затова е важно да се поддържа подходяща вътрешна температура, за да се позволи на растението да цъфти и успешно да произвежда плодове. Отглеждането на чили изисква температурен диапазон между 22 °C - 28 °C.  

Тъй като LED светлините не генерират същата топлина като външната светлина от слънцето, почвата, в която растат лютите чушки, няма да изсъхва толкова бързо. Важно е да не прекалявате с поливането на растенията, защото това може да доведе до гниене на корените и други заболявания, които могат да навредят или убият.

С помощта на този комплект вие можете да контролирате изцяло околоната среда на растението.

Hot Chilli Full Kit вклзчва:

  • Hydro Shoot 60 - 60x60x160см. - Палатка лесна и бърза за сглобяване, изработена от здрава стоманена конструкция и цялостна Mylar обвивка. Hydro Shoot са палатките, от които се нуждаете, за да започнете или да завършите вашата инсталация за отглеждане. 
  • Cosmorrow 100w Blooming - С тази патентована модулна технология, Cosmorrow е водоустойчив, издръжлив (50 000 часа) и предлага най-доброто светлинно покритие на пазара. Освен това позволява лесна поддръжка и разширяване чрез премахване (с възможност за димиране до 100%, 80% и 60%) или подмяна на лентите. Cosmorrow LED BLOOM , наричан още Full Spectrum, е предназначен за цъфтеж благодарение на пика на червената светлина при 660 nm. Пикът на синята светлина при 440 nm също го прави подходящ за растеж. Препоръчваме 15 до 35 см разстояние от растенията.
  • RAM 150mm Clip on fan - Циркулационен вентилатор с висока мощност, тих двигател и здрави скоби. Той се предлага с щипка за пейка/маса, както и удобна скоба за стълб, която ви позволява да я закачите на пейка или да я закачите на стълб за палатка.
  • Vanguard Thermo/Hygro meter- Измервателен уред за влага и температура
  • VDL Аналогов таймер 15min/24h- Day Timer - таймер за контрол на осветление.
  • BioBizz Light Mix 50л. - Идеалният субстрат за градинаря, който иска сам да регулира количествата торове още от началото на растежа. По-големи количества тор могат да се добавят на всякакъв вид растения без риск от изгаряния.
  • GT Chilli,Pepper Focus 1л - Идеална програма за хранене за люти чушки. Може да помогне за производството на по-здрави, по-силни растения и насърчава плододаването.
  • Pot VEGA BLACK 6л. - Квадратна саксия - 4бр.
  • Saucer Square 6л. - Квадрана подложка - 4бр.

Продукти от същата категория

facebook_pixel