Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Ultimate Plant Cage Ultimate Plant Cage Ultimate Plant Cage Ultimate Plant Cage Ultimate Plant Cage Ultimate Plant Cage

Ultimate Plant Cage (клетка за растения)

Ultimate Plant Cage е първата напълно регулируема клетка за растения. Уникалния патентован дизайн отваря вашето растение и позволява на светлината да проникне от плодовете до корените, като по този начин увеличава производството и здравето на растението.

Цена 37,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Ultimate Plant Cage (клетка за растения)

Уникалният патентован дизайн на Ultimate Plant Cage отваря растенията ви към слънцето и позволява на тези подхранващи лъчи да проникнат от плода до корена. Клетката е произведена от стабилна, издръжлива и 100% рециклируема пластмасова основа и шест регулируеми опорни стойки, които насочват растежа на вашето растение, но не го забавят. Стойките се разпъват до 90 см, предоставяйки на културите ви достатъчно място за развитие. Добрата опора през всеки етап от растежа предоставя на растението по-добър въздушен поток, по-малко стрес върху младите стъбла и максимално излагане на входящата светлина. Липсата на застой на въздуха в средата на растението ще го защити от развъждането на вредители и появата на плесен.

Ultimate Plant Cage е най-добрият учител за вашите растения. Дава им възможност за развитие, но контролира растежа им за да сме сигурни, че той върви в правилната посока. Не ги задушава с ненужно внимание, но не ги и пренебрегва,  предпазвайки ги от неприятности. Използвайки опростения дизайн на устройството, вашите растения могат да се въртят или да се преместват без никакви проблеми. Клоните и плодовете на вашите растения са напълно подсигурени от подпорите. 

Ultimate Plant Cage е подходящ за всякакви среди за отглеждане - минерална вата, почва и керамзит. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel