Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Горелка Oil Lux Горелка Oil Lux

Горелка Oil Lux Torch от G-lock

Oil Lux Torch от G-lock представлява газова горелка с пиезоелектрическо запалване, която произвежда силен син пламък. Разполага с регулируема мощност на пламъка, както и контейнер, който може да се напълни с до 42 мл бутан газ, който гарантира 60-70 минути употреба. Има бутон за непрекъснат пламък, както и предпазен превключвател.

Цена 49,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Горелка Oil Lux Torch от G-lock

Oil Lux Torch от G-lock представлява газова горелка с пиезоелектрическо запалване, която произвежда силен син пламък. Разполага с регулируема мощност на пламъка, както и контейнер, който може да се напълни с до 42 мл бутан газ, който гарантира 60-70 минути употреба. Има бутон за непрекъснат пламък, както и предпазен превключвател. Използвайте регулатора на силата на газта отстрани, за да регулирате мощността на пламъка между 1300 и 2450ºC.

Характеристики :

  • Размери : 43мм x 128мм x 180мм
  • Температурен диапазон :  1300ºC - 2450ºC
  • Газов резервоар : 42мл бутан
  • Време на работа : 60-70 минути

Продукти от същата категория

facebook_pixel