Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Nano Portable Spray Gun - Портативен пулвелизатор

Този превъзходен продукт разпръсква големи количества течност при ниско налягане, превръщайки я в подходяща за растенията фина мъгла за по-голямо покритие и по-лесно усвояване.

Цена 82,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Nano Portable Spray Gun - Портативен пулвелизатор

VAPR Liquid Nano Sprayer е ULV (Ultra-Low Volume) пулвелизатор за мъгла. Ултра ниският обем означава, че тази пръскачка ще разпръсква големи количества течности при ниско налягане, което превръща течността в мъгла за по-голямо покритие.

VAPR Liquid Nano Sprayer е безжичен, с до 2 часа ефективен живот на батерията в зависимост от употребата, ефективното разстояние за устройството е приблизително 2 метра от желаната повърхност. Пръскачката може да се използва във вашия дом, офис, обществени помещения и върху дрехи в зависимост от течността, която използвате.

ВАЖНО: Уверете се, че пръскачката е промита с чиста вода в продължение на 30 секунди след употреба, за да предотвратите запушване.

  • Произвежда фина мъгла, която подобрява покритието и абсорбцията
  • Осигурява максимален комфорт по време на употреба благодарение на ергономичния дизайн
  • Предотвратява разпространението на мухъл и плесен, без да безпокои растенията, ако се хранят през тъмния период, като идва с функция за синя светлина с отрицателни йони
  • Разполага с приличен капацитет от 300 ml (особено когато разтворът се превръща в мъгла)
  • Работи безжично, съхранявайки до 2 часа енергия
  • Включва акумулаторна батерия и USBC кабел за свързване и захранване
  • Работи веднага , направо от кутията

Как да използвам:

Напълнете с разтвор, предварително смесен в правилната пропорция на разреждане, след като разтворът е готов, свържете пистолета за пръскане VAPR Nano и включете, има 2 настройки високо и ниско. 

Напълнете с течности ONA и напръскайте, за да премахнете миризмите в стаята за отглеждане или около пространството за отглеждане

Вградена UV светлина за унищожаване на всички бактерии, чудесна за премахване на плесен и гниене

Продукти от същата категория

facebook_pixel