Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Classic LED Clip-Ons Classic LED Clip-Ons Classic LED Clip-Ons

Classic LED Clip-Ons - Защитни очила

Method Seven Clip-Ons променя начина, по който виждате вашите растения, като използвате собствени очила с диоптър! Очаквайте високо качество и изключително балансиране на цветовете за синьо + лилаво или пурпурно LED осветление.

* Не се използва при LED светлини с пълен спектър.

Цена 158,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Classic LED Clip-Ons - Защитни очила

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на рамката
Нашите Clip-Ons в класически стил имат метални щипки с гумено покритие, които нежно се държат на очилата ви. Този класически стил се вписва в голямо разнообразие от по-малки очила. Ако вашите очила Rx са големи, проверете Aviator LED Clip-on.

Размери: 35 mm (височина на обектива) x 12 mm (ширина на моста) x 132 mm (пълна ширина)

Технология на обектива
Премиум полимерни лещи, произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. Насладете се на балансиран цвят при синьо + лилаво или пурпурен спектър LED светлини * Не се използва при LED светлини с пълен спектър.

Продукти от същата категория

facebook_pixel