Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Operator MH+ Operator MH+ Operator MH+

Operator MH+ Защитни очила

Насладете се на изключително балансиране на цветовете за MH(Метал - халогенно) осветление с нашите патентовани поликарбонатни лещи, произведени в съответствие със стандартите на Carl Zeiss Vision. Нашето покритие със сребърни лещи прави Operator MH + добър избор и за открито.

* Не се използва с 3000 ° K - 4200 ° K керамични металохалогенни лампи.

Цена 155,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Operator MH+ Защитни очила

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Насладете се на изключително балансиране на цветовете за метал-халогенно осветление с нашите патентовани полимерни лещи, произведени за нас по строги стандарти от Carl Zeiss Vision. MH лампи, които варират от 6500 ° K - 10 000 ° K, излъчват синкаво лилава светлина, която е идеална за вегетативния цикъл. Този спектър обаче също така напряга очите, като произвежда високи нива на инфрачервена топлина. Поддържайте очите си отпуснати и защитени с нашите очила за растеж MH. Сребърното покритие на лещите „плюс“ прави Operator MH + добър избор и за открито. * Не се използва с 3000 ° K - 4200 ° K керамични металохалогенни лампи.

Технология на рамката
Рамката на оператора е изработена с швейцарска полимерна технология TR-90 за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка с пълна обвивка осигурява пълно покритие с италианско майсторство и стил.

Продукти от същата категория

facebook_pixel