Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Wormery - Компостер

Превърнете вашите органични отпадъци в най-добрия тор за вашите растения.

Отсега нататък можете да превръщате органичните отпадъци от дома или отглеждането им във висококачествени органични торове по лесен, бърз, икономически ефективен и екологичен начин.

Цена 294,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Wormery - Компостер

Превърнете вашите органични отпадъци в най-добрия тор за вашите растения.

Отсега нататък можете да превръщате органичните отпадъци от дома или отглеждането им във висококачествени органични торове по лесен, бърз, икономически ефективен и екологичен начин.

Използването на земни (калифорнийски) червеи за компостиране на остатъци е добре познат метод, използван в целия свят: той работи и е много прост. Червеите се поставят в копостера, в контейнера се добавят органични остатъци (плодове, кори, остатъци, черупки от яйца, утайка от кафе, листа, резитби и др.) И червеите ги изяждат и смилат. Крайният продукт след храносмилането е най-добрият компост на разположение за растенията.

Този компостер е проектиран така, че всичко да е компактно и чисто, без миризми и със система, която предотвратява излизането на червеите. В допълнение към твърдия хумус от земни червеи, тази система позволява на потребителите да получат течен хумус.

Копостерът се нуждае само от около 15 минути седмично внимание и трябва да бъде поставен в покрита част от градината или терасата (много хора имат такъв в кухнята или балкона).

Използването на вермикопостера е просто: има три тави. Червеите се поставят в долната тава заедно с някои остатъци от храна, които червеите ядат. Докато се хранят, тавата се пълни. Когато тази първа тава е почти пълна, остатъците от храна се отлагат в тавата непосредствено отгоре и червеите започват да се изкачват нагоре, за да изядат „новите“ органични остатъци. Няколко дни по-късно всички червеи ще преминат в горната тава, за да се хранят и вече можете да използвате хумуса на пълната тава, в която е започнал цикълът. Потребителите трябва постоянно да поддържат това въртене на тавите, за да получават непрекъснато хумус от земни червеи.

В долната част на вермикопостера има малък резервоар, където се съхранява течният хумус. Кранът на системата позволява на потребителите да дозират лейка с хумус, за да наторят градината.

Продукти от същата категория

facebook_pixel