Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Air Dome Kit AutoPot™ - уред за аериране на ризосферата

Air Dome Kit AutoPot™ - уред за аериране на ризосферата

Air Domе от AutoPot™ е перфектният аксесоар за градинари от всякакъв ранг. Той е проектиран с цел,  увеличаване количеството на въздух в кореновата зона на растенията в саксиите. Ако имате възможността да предоставите електрозахранване до вашата оранжерия или парник, AirDome може да увеличи добивите ви с до 130%. Лесен е за употреба, монтирането отнема по-малко от 30 секунди.

Цена 10,50 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Air Dome Kit AutoPot™ - уред за аериране на ризосферата

Air Domе от AutoPot™ е перфектният аксесоар за градинари от всякакъв ранг. Той е проектиран с цел,  увеличаване количеството на въздух в кореновата зона на растенията в саксиите. Ако имате възможността да предоставите електрозахранване до вашата оранжерия или парник, AirDome може да увеличи добивите ви с до 130%. Лесен е за употреба, монтирането отнема по-малко от 30 секунди. Уреда се поставя в дъното на саксията, зарива се с използвания компост/субстрат и след това се свързва с въздушна помпа. По този начин кислородът се доставя директно в кореновата зона на растенията, подобрявайки развитието на културите и осигурявайки максимален растеж.

Air Dome Kit съдържа: 

  • Air Dome тяло-купол
  • 6мм кръст
  • 4бр х тръба Blue Buble pipe
  • 1м от прозрачна тръба за въздух

Продукти от същата категория

facebook_pixel