Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ALIEN Pot 20L RDWC Silver - Саксия 20л.

Произведени в Обединеното кралство от здрава и издръжлива пластмаса, 20-литрови сребърни RDWC саксии, които се използват за системите от серия RDWC Silver Pro.

Цена 62,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ALIEN Pot 20L RDWC Silver - Саксия 20л.

Саксиите разполагат с 2 отвора от всяка страна, за да позволят свързването на системата чрез фитингите с двоен поток и 50мм сребърна тръба. В горната част на саксията има специално направени вдлъбнатини, които позволяват 6 мм въздушна тръба да влезе в саксията, както и вдлъбнатини за щипки за саксия, които да бъдат прикрепени под обвивката, за да държите вашата 16 мм въздушна линия далеч от земята. Всички останали части се продават отделно.

Продукти от същата категория

facebook_pixel