Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Uvonair® 3000 за 85 куб. метра - озонов генератор
  • Промоция!
  • -30%

Uvonair® 3000 за 85 куб. метра - озонов генератор

Озонът неутрализира миризми и възпрепятства мухъла и бактериите във въздуха. Uvonair® 3000 произвежда достатъчно озон, за да пази въздуха свеж и чист в площи до 85 кубични метра).

Цена 695,00 лв. 486,50 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Uvonair® 3000 за 85 куб. метра - озонов генератор

Озонът неутрализира миризми и възпрепятства мухъла и бактериите във въздуха. Uvonair® 3000 произвежда достатъчно озон, за да пази въздуха свеж и чист в площи до 85 кубични метра. Страхотен при поддържане на помещения за вътрешно отглеждане, чисти от зарази и нежелани миризми.

  • Uvonair® – Производители на висококачествени озонови генератори
  • Uvonair® 3000 – за ползване вътре в помещенията за отглеждане
  • Произвежда 29мг озон на час
  • Скорост на въздушния поток - 1.7м3
  • Напрежение - 120 V
  • Професионално качество
  • Драстично намалява миризмите
  • Възпрепятства плесента и бактериалните инфекции
  • Невероятно ефективни в помещения до 85 кубични метра

  1. Как работи Uvonair® 3000 In-Room Ozone Generator:

Озонов генератор с професионално качество, който използва 280мм (11 инчa) ултравиолетова лампа за производството на 29мг озон на час. Uvonair® 3000 използва вентилатор за да освободи и разпръсне озона в помещението. Когато озонът е изпуснат в помещението, той неутрализира миризми, бактерии и спори на мухъл, с които влиза в контакт, правейки по този начин въздухът в стаята значително по-чист и с по-приятен аромат. Уреда е много ефикасен в помещения с размери до 85 кубични метра.  Uvonair® 3000 разполага с удобен захранващ кабел, така че уредът да може лесно да се включва и изключва.

      2. Употреба на Uvonair® 3000 In-Room Ozone Generator:

Озонът е по-тежък от въздуха и поради тази причина Uvonair® 3000 трябва да бъде поставен на рафт или да бъде инсталиран на възможно най-високо място, в помещението, в което ще бъде използван. Уверете се, че нищо не препятства нито един от краищата на уреда, така че въздухът да може да влиза през уреда и да излиза свободно от него. Свържете уреда към подходящ контакт и го включете. След като направите това, Uvonair® 3000 ще произвежда озон и ще го освобождава в стаята, неутрализирайки миризмите, мухъла и бактериите от въздуха.

Превишеното количеството на озон може да бъде вредно за хората и животните. В случай, че помещението е по-малко от 85 кубични метра, препоръчително е да се използва механичен таймер, като например Legrand, за да се намали времето, през което генераторът работи. Това ще спомогне за опазване нивото на озон в стаята до безопасни величини. За пример – ако помещението ви е с размери 40 кубични метра, тогава може да използвате хронометър, който да включва Uvonair® 3000 за по 30 минути на всеки един час.

Uvonair® 3000 е невероятно ефикасен  при премахването на миризми. Все пак, той не е заместител на филтри и екстракционни вентилатори, които също трябва да се използват, за да се премахне застоялият въздух от помещенията за отглеждане. 

Предупреждение: Не вдишвайте въздуха директно отпред на генератора, понеже той ще бъде много богат на озон и поради това, може да представлява опасност за здравето. Не се взирайте в ултравиолетовата лампа вътре в уреда, понеже това може да причини увреждане на очите. Силно препоръчително е да изключите Uvonair® за 30 минути – до един час, преди да работите в помещението, за да позволите нивото на озона да спадне. Деца и животни трябва да бъдат държани далеч от всяка зона, която може да съдържа повишени нива на озон.

Продукти от същата категория

facebook_pixel