Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ExHale CO2 XL торба

ExHale CO2 Bag култивира CO2 24 часа в денонощието, без да е необходимо да пълните бутилки или да използвате скъпи единици за производство на CO2. Силата на ExHale се крие в мицелната маса във вентилирания култиватор. Тази мицелна маса култивира CO2 и микропорестият дихателен пластир освобождава CO2 непрекъснато до 6 месеца. 

Цена 133,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ExHale CO2 XL торба

Exhale CO2 за стаи за отглеждане на закрито

ExHale CO2 торбички осигуряват непрекъснато снабдяване с въглероден диоксид без нужда от презареждане на бутилки или използване на скъпи регулатори, генератори и монитори. Силата на продукта се крие в мицелната маса, която расте върху органична материя вътре в култиватора, и еднопосочния дишащ пластир, разположен върху торбата. Доставя до 1500 ppm CO2, в зависимост от размера на помещението и вентилацията за до 6 месеца. Лесен за използване, просто закачете малко над височината на растенията във вашето пространство за отглеждане. Всяка торба ще осигури 4-6 растения с непрекъснат душ от CO2. Няма нужда да го включвате или изключвате - просто го оставете на мира, за да си свърши работата!

Просто окачете чантата над вашите растения (CO2 е по-тежък от въздуха, така че ще падне) и поддържайте движението на въздуха във вашето пространство за отглеждане с вентилатор. Движещият се въздух ще попречи на CO2 да остане близо до пода, където вашите растения не могат да го достигнат. Този артикул работи най-добре за вашата вътрешна/хидропонна градина, когато стаята е малка и/или рециркулира въздуха в нея. Също така, периодичното изключване на вашия вентилатор ще помогне на CO2 ppm да се увеличи в стаята ви, за да даде тласък на вашите растения. И не забравяйте, че растенията могат да се чувстват комфортно при по-високи температури, когато CO2 ppm е относително висок.

XL ExHale е проектиран за отглеждане на площи до 36 кв.

Как работи

Фотосинтезата е процесът, чрез който листата на растенията произвеждат въглехидрати. Слънчевата светлина, CO2 и водата се превръщат във въглехидрати и O2 чрез действието на хлорофил в хлоропластите на растението. Растенията, растящи на закрито при изкуствена светлина, често нямат достатъчно CO2 за ефективно фотосинтезиране. Когато растенията са в състояние да увеличат максимално процеса на фотосинтеза, резултатът е по-големи растения с по-големи добиви.

ExHale CO2 Bag култивира CO2 24 часа в денонощието, без да е необходимо да пълните бутилки или да използвате скъпи единици за производство на CO2. Силата на ExHale се крие в мицелната маса във вентилирания култиватор. Тази мицелна маса култивира CO2 и микропорестият дихателен пластир освобождава CO2 непрекъснато до 6 месеца.

*Съдържанието на торбичката за издишване започва с малко кафяво или жълтеникаво-кафяво на цвят, бързо става бяло, когато мицелната маса вътре расте и узрява – няма нищо лошо в чантата ви, ако има различни кафяви и бели.

  • Гарантирано стабилно снабдяване с CO2 за 6 месеца
  • Не се нуждае от поддръжка
  • Без топлина
  • Без електричество
  • Подходящи за биологично производство
  • Произведено в САЩ

Продукти от същата категория

facebook_pixel