Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

CO2 Bag M - Tорба с въглероден диоксид

CO2 Bag е просто решение за всички градинари, които искат да снабдят своите растения с допълнителен CO2 . Допълнителното снабдяване с CO2 ускорява растежа на вашите растения и стимулира образуването на плодове и цветове. Практичната торба се поставя близо до растенията и отделя достатъчно CO2 за около 4 m². Колкото повече CO2 има едно растение, толкова по-добре работи неговият метаболизъм.

Цена 39,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CO2 Bag M - Tорба с въглероден диоксид

Торба с въглероден диоксид за отглеждане на закрито.

Лесна настройка, не изисква поддръжка, подобрява вкуса, цвета и културите и е напълно безопасен за употреба.

CO2 Bag M

• Покритие: До 4m²

• Ефект: 1-3 месеца

• Тегло: 100gr

CO2Bag е много малка и лесно достъпна торба, произвеждаща въглероден диоксид за вашите растения. Може да умножи скоростта на растеж на вашите растения и да накара плодовете да узреят по-бързо, подобрявайки вкуса, цвета и културите. CO2Bag е безопасен за използване, лесен за настройка без необходимост от поддръжка. Това е най-малкото и най-ефективното решение на пазара.

Вземете CO2Bag 2-3 седмици след засаждането на вашите семена. Направете 6 дупки в горната част на торбата и я закачете над вашите растения. В големи стаи окачете чантата над пътеките. CO2Bag произвежда само въглероден диоксид при температури над 18 ºC (64 ºF). Съхранявайте затворената торба на сухо и хладно място под 18 ºC (64 ºF).

Когато CO2Bag влезе в контакт с кислород, той ще започне да произвежда въглероден диоксид. Въпреки това може да отнеме няколко дни, преди да започне производството. В зависимост от циркулацията на въздуха в стаята, един CO2Bag ще произведе достатъчно въглероден диоксид за площ от 5 m2 (50 ft2) за 1-3 месеца.

С допълнителния въглероден диоксид вашите растения могат да издържат на температури, които са с 3-5 ºC (5-9 ºF) по-високи от обичайните. Това също кара вашите растения да се нуждаят от повече вода и хранителни вещества. Не забравяйте да увеличите количеството вода, хранителни вещества и светлина в стаята, за да можете да увеличите максимално ефектите от CO2Bag.

Като кислород за нас, хората, въглеродният диоксид е един от най-важните компоненти на растящите растения. Всички растения се нуждаят от въглероден диоксид, за да растат. Ако едно растение не може да получи достатъчно въглероден диоксид от въздуха, то ще расте по-бавно. CO2Bag е мощен и лесен начин да добавите повече въглероден диоксид към вашата стая без излишни разходи.

Продукти от същата категория

facebook_pixel