Честита Нова Година!!!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Температурна камера за растения 5м. кабел

Температурната камера за растения на OptiClimate може да бъде включена в системата, за да наблюдава изпаренията от културите.

Цена 399,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Температурна камера за растения 5м. кабел

Температурната камера за растения на OptiClimate може да бъде включена в системата, за да наблюдава изпаренията от културите. Прекалено висока температура на растението е знак, че растението изпитва трудности с изпаряването (прекалено малко вода или прекалено много светлина). В този случай устройствата на DimLux се затъмняват или се изключват, за да се постигнат отново нормални температурни нива, без които растението ще продължи да намалява изпарителния си капацитет, което ще доведе до намалено усвоявана на CO2 и до забавяне или спиране на фотосинтезата. В този момент, каквото и да е производство от растението е невъзможно. Ако това продължи прекалено дълго, ще наблюдавате изгаряния по листата, които нанасят необратими щети върху растението. Температурата на растенията е по-важна за вашия посев, отколкото температурата в помещението за отглеждане!

Продукти от същата категория

facebook_pixel