Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Hydro-X RJ12 Splitter Hub With Cable set (SPH-1) - Разклонител

TrolMaster RJ12 Splitter Hub (SPH-1) прави инсталирането на нашите контролери толкова лесно, колкото включването на телефонен кабел. Хъбът SPH-1 използва един входен жак за кабел RJ12 и осигурява (8) отделни изходни жака RJ12, които могат да бъдат свързани към различни сензори, адаптери и модули на устройствата TrolMaster.

Цена 71,90 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro-X RJ12 Splitter Hub With Cable set (SPH-1) - Разклонител

TrolMaster RJ12 Splitter Hub (SPH-1) прави инсталирането на нашите контролери толкова лесно, колкото включването на телефонен кабел. Хъбът SPH-1 използва един входен жак за кабел RJ12 и осигурява (8) отделни изходни жака RJ12, които могат да бъдат свързани към различни сензори, адаптери и модули на устройствата TrolMaster. Използването на SPH-1 позволява "чиста" инсталация и елиминира необходимостта от Y-разделители с последователна верига, които да се използват за взаимно свързване на множество модули или сензори.

SPH-1 също е захранван хъб, което означава, че ще засили сигналите, преминаващи през SPH-1, позволявайки повече модули, сензори и светлинни адаптери да бъдат свързани към контролерите TrolMaster. Чрез използването на SPH-1, могат да се управляват почти неограничен брой LED / HID светлини с помощта на един контролер TrolMaster. SPH-1 се предлага в комплект с концентратор SPH-1, 16 футов RJ12 кабел и 12vdc захранване.

SPH-1 може да бъде разположен на централно място с един RJ12 кабел, свързващ го с главния контролер. От концентратора SPH-1 отделните RJ12 жакове могат да бъдат свързани към всеки от сензорите, модулите на устройството или адаптерите за осветление.

Характеристика:

  • Лед индикатор
  • Plug & Play
  • Спецификации:
  • Входно напрежение: 12 VDC
  • максимален входен ток: 1A
  • Работна среда: Температура 0-50°C, влажност=90%
  • Размери на опаковката: 160mm x 85mm x 90mm

Продукти от същата категория

facebook_pixel