Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Hydro X RJ12 to 3.5 жак (ECS-2) Удължителни кабели

Комплект удължителни кабели TrolMaster Hydro-X RJ12 до 3.5 жак (ECS-2)

Комплектът кабели ECS-2 е предназначен за свързване на Hydro-X към повечето LED драйвери с окабеляване. ECS-2 се предлага с 4.8-метров RJ12 кабел, Y-сплитер и специален 1.2-метров RJ12 / 3,5 мм жак кабел. Специалният кабел се свързва към вашето осветително тяло / LED драйвер с помощта на клемния блок с два винта, за да се свърже към разхлабени проводници на LED драйвера.

Просто свържете двата проводника от вашия LED драйвер към клемния блок, като всяка от контролираните светлини е свързана в конфигурация последователно обратно към Hydro-X LMA адаптера.

Цена 50,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro X RJ12 to 3.5 жак (ECS-2) Удължителни кабели

Продукти от същата категория

facebook_pixel