Уважаеми клиенти, Във връзка с Деня на независимостта на Република България, на 23.09 (понеделник) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Aqua-X Control Board 24V/12 Outputs - контролна платка за 12 зони

Контролната платка OAТ-24 е проектирана за управление на множество 24 vac електромагнитни клапани.

Цена 630,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Aqua-X Control Board 24V/12 Outputs - контролна платка за 12 зони

Модулът OAT-24 е специално проектиран за контрол на напояването чрез Aqua-X Pro. Той разполага с 12 отделни 24V изхода, които могат да управляват до 12 отделни 24-волтови соленоиди за напояване. Чрез използването на множество модули OAT-24, системата за контрол на напояването Aqua-X Pro може да управлява до 600 индивидуално контролирани 24 клапана. Всеки от електромагнитните клапани може да бъде независимо конфигуриран от потребителите с един от петте режима на управление. Подаване по: Рециклиране, График, Търсене, Обем или Автоматично попълване. OAT-24 дава на потребителите възможността лесно да управляват графици за напояване за множество хранителни вещества, стаи и зони за напояване.

Продукти от същата категория

facebook_pixel