Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Озон за вода Water Master

Озон за вода Water Master

Мултифункционалния озонов генератор на Water Master старателно убива микроби, инхибиторни гъбички и устойчиви вируси, също така премахва токсини и нежелани миризми, благодарение на 400мг/ч продукция на oзон. Може да се използва за обработване както на вода, така и на въздух. 

Цена 95,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Озон за вода Water Master

Мултифункционалния озонов генератор на Water Master старателно убива микроби, инхибиторни гъбички и устойчиви вируси, също така премахва токсини и нежелани миризми, благодарение на 400мг/ч продукция на oзон. Може да се използва за обработване както на вода, така и на въздух. Озонът е способен да убие до 99% стафилококи, ешерихия коли бацили и pyocyaneus бацили. Унищожава до 100% Pseudomonas Fluorescens, Салмонела тифимуриум и Вибрио холера (Vibrio Cholera).

Препоръчителна употреба:

1. Използване на силиконовия маркуч и въздушния камък за стерилизиране на водни резервоари (хранителни разтвори). Не е съвместим с биофилтри, защото ще унищожи всички ползотворни гъбички и бактерии.

2. Окачен на стената или на пода за освобождаване на озон. Препоръчително е да се използва във вентилирани помещения.

3. Използване на силиконовия маркуч за освобождаване на озон директно в изпускателната тръба, за да стерилизирате целия изходен въздух от парника или помещението за отглеждане.

Продукти от същата категория

facebook_pixel