Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

19/13mm Barb Reducer Tee - Тройник преход маркуч/тръба

Тръбите и фитингите са нужни за напояване и се използват за поливане на множество растения едновременно. Те са идеални за отглеждане в саксии, капкови системи, домашни хидропонни системи за напояване и могат да се използват и навън за напояване на кошници, саксии и повдигнати лехи.

Цена 2,04 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

19/13mm Barb Reducer Tee - Тройник преход маркуч/тръба

Този артикул има 3 точки на свързване, две от които са с диаметър 19 mm, а другата е с диаметър 13 mm. Произведен от ацетален термопласт, който е UV стабилизиран издръжлив материал. Този редуциращ тройник се използва за много лесно инсталиране на отводи от 13 mm тръба за напояване към 19 mm захранваща тръба или LDPE. Проектиран да намали вероятността от течове във вашите градински напоителни системи. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel