Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

25mm/19mm Barb Reducer Joiner - Прав преход маркуч/тръба

25 mm x 19 mm преходник се използва за свързване на 25 mm полиетиленова тръба към 19 mm полиетиленова тръба. Този фитинг предлага отлична динамика на потока за подобряване на производителността и постигане на непрекъснат поток. Може да се закрепи със заключващи скоби и е UV стабилизиран за дълготрайна издръжливост при сурови австралийски външни условия

Цена 1,36 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

25mm/19mm Barb Reducer Joiner - Прав преход маркуч/тръба

25 mm x 19 mm преходник се използва за свързване на 25 mm полиетиленова тръба към 19 mm полиетиленова тръба. Този фитинг предлага отлична динамика на потока за подобряване на производителността и постигане на непрекъснат поток. Може да се закрепи със заключващи скоби и е UV стабилизиран за дълготрайна издръжливост при сурови австралийски външни условия

  • Използва се за свързване на 25 mm полиетиленова тръба към 19 mm полиетиленова тръба
  • Отлична динамика на потока за подобрена производителност
  • Закрепете със заключващи скоби или Loc-Sure скоби
  • UV стабилизиран

Продукти от същата категория

facebook_pixel