Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -15%

Комплект осветление Lumii Black 600W

Този комплект използва с дигитален баласт LUMii Black, работи на 600w, но може да бъде и затъмнен до 250w и 400w. Ако трябва да дадете на растенията си допълнителен тласък по време на късния цъфтеж, LUMii Black също може да бъде подсилен с 10% до 660w, за да помогне на растенията да изтласкат пълния си потенциал. Тъй като баласта е електронен, той работи по-тихо, по-хладно и по-ефективно в сравнение с еквивалентен 600w магнитен баласт, което ви дава по -добра реколта, но с по-ниски експлоатационни разходи.

Цена 270,00 лв. 229,50 лв.
Спестявате 15%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Комплект осветление Lumii Black 600W

Този комплект използва с дигитален баласт LUMii Black, работи на 600w, но може да бъде и затъмнен до 250w и 400w. Ако трябва да дадете на растенията си допълнителен тласък по време на късния цъфтеж, LUMii Black също може да бъде подсилен с 10% до 660w, за да помогне на растенията да изтласкат пълния си потенциал. Тъй като баласта е електронен, той работи по-тихо, по-хладно и по-ефективно в сравнение с еквивалентен 600w магнитен баласт, което ви дава по -добра реколта, но с по-ниски експлоатационни разходи.

В комплекта е включена натриева лампа LUMii BLACK 600W HPS, перфектна за стимулиране на цъфтеж, предлага 20 000 жизнени часа и 88 000 лумена. 

И накрая, рефлекторът Stucco, от релефен полиран алуминий с керамична фасунга Е40. За включване на CFL (125/200W), MH и HPS (400/600W).

Продукти от същата категория

facebook_pixel