Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Clonex Mist Concentrate 1л. - Коренов стимулатор

Clonex Mist е добре познат и ценен продукт, разработен специално за още по-ефективно клониране. Clonex Mist е много лесен за използване.

Цена 120,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Clonex Mist Concentrate 1л. - Коренов стимулатор

Clonex Mist е добре познат и ценен продукт, разработен специално за още по-ефективно клониране. Clonex Mist е много лесен за използване.

Какво дава използването на Clonex:

  • Най-добри резултати всеки път
  • Бързо генериране на корени
  • Силно и здраво растение

Доказано е, че развитието на корените е по-бързо до 10 дни, с 30% по-дълги корени и до 156% повече корени, отколкото при използване само на вода.

CLONEX® Mist е лесен за използване и генерира по-бързи, по-енергични и здрави клонинги. За най-добри резултати използвайте CLONEX root gel. 

Инструкции за употреба:

Изберете здраво растение със силни разклонения. Ако е възможно, разсадът може да се напръска с Clonex Mist веднъж или два пъти седмично, преди да се вземат резниците.

Използвайте остро острие, като скалпел, за да отрежете диагонални стъбла - точно под възела на листата. Използвайте остри ножици, за да отрежете няколко по-големи листа, оставяйки две или три на резника.

След това трябва да се напоят с Rooting Gel и веднага да се засадят в средата за отглеждане (кубчета), които трябва да се навлажнят преди употреба.

Новите разсади напръскайте Clonex® Mist и поставете в пропагатор. Капакът трябва да бъде затворен и вентилационните отвори също затворени.

След 2-3 дни напръскайте отново с clonex Mist и отворете вентилационните отвори.

МЕТОД ЗА СМЕСВАНЕ НА КОНЦЕНТРАТА С ВОДА

Просто смесете една част от Clonex Mist Concentrate с три части чиста мека вода (напр. За да приготвите 1 литър разтвор: изсипете 250 ml Clonex Mist Concentrate в чиста пластмасова пулверизатор и добавете 750 ml чиста вода). Разклатете добре преди пръскане върху растенията и използвайте в рамките на три дни.

 

Продукти от същата категория

facebook_pixel