По повод предстоящият национален празник, ви уведомяваме, че на 04.03.2024г магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Athena Blended Pack 3.78л. - Комплект торове

Комплек Athena Blended Pack е подходящ за всеки съвременен производител, независимо от мащаба. Торовете Athena подобряват качеството, намаляват разходите и водят до последователност. 

Цена 1308,00 лв.
С вкл. данък
Количество

 • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Athena Blended Pack 3.78л. - Комплект торове

Комплект торове Athena Blended Pack 3.78л. представлява пълен стартов пакет за всеки, който иска да изпита какво може да създаде гамата Blended на Athena. 

Комплекта съдържа:

 • Athena Grow A+B 3.78л. - Проста и изчистена формула от 2 части, предназначена за вегетативния етап на растенията. Нашите внимателно балансирани минерални съотношения спомагат за улесняване на оптималното развитие на растенията, включително фотосинтеза, дишане и силен растеж на стъблата и корените.
 • Athena Bloom A+B 3.78л. - Проста и изчистена формула от 2 части, предназначена за етапа на цъфтеж на плодови и цветни растения. Смесени са най-добрите макронутриенти и хелатни микроелементи, за да постигнем по-голяма способност за усвояване на хранителни вещества в по-широк диапазон на pH във всяка комбинация от метод на отглеждане, тип вода и среда.
 • Athena Balance 3.78л. - Проста формула от калиев силикат, специално концентриран да буферира вода за напояване и да се стабилизира до идеално pH. Силицият допълнително подпомага растежа на растенията, структурата на стъблото, намаляването на стреса, използването на вода (осморегулация) и използването на хранителни вещества.
 • Athena CaMg 3.78л. - Предназначен да допълни някоя от нашите течни формули от 2 части. Някои сортове и условия на отглеждане може да изискват по-високи дози калций, магнезий, желязо и азот по време на тежки фази на растеж и развитие. Този продукт ефективно коригира тези често срещани недостатъци, без да нарушава цялостния елементарен баланс. 
 • Athena Cleanse 3.78л. - Направен от идеалните (и безопасни) агенти за оптимизиране на кореновата зона - Хипохлорна киселина. Тази безопасна и мека киселина се получава от сол и патентован процес на електрохимична обработка. Резултатът е уникален, безопасен за растенията химикал с мощни окислителни свойства, за да поддържа вашата коренова зона чиста и без нежелано натрупване на органични и минерални вещества. 
 • Athena PK 3.78л. - Балансирано допълнение за стимулиране на цъфтежа към нашите торове Bloom. Този бустер е предназначен да допълва хранителната програма по време на фазата на среден до късен цъфтеж. 
 • Athena Stack 950мл. - Дава на растенията инструменти, за да достигнат пълния си генетичен потенциал. Когато се използва като листно или кореново поливане, Stack помага за коригиране на малки дефицити на калий.
 • Athena IPM 946мл. - Пълна формула за борба с вредителите, която убива много насекоми и плесени при контакт. Когато се използва според указанията, Athena IPM прониква в пукнатините на растенията и листните повърхности, където нежеланите биотични болести се стремят да се колонизират. Ефективен срещу акар, двупетнист акар, южни червени акари, трипси, листни въшки, белокрилка, брашнеста мана и др.

Продукти от същата категория

facebook_pixel