Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Xtreme Gardening Azos 60гр./170гр. - Полезни бактерии

Азос е полезен микроб, който предизвиква развитието на нови корени и стимулира растежа.

Цена 54,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Xtreme Gardening Azos 60гр./170гр. - Полезни бактерии

Азос е полезен микроб, който предизвиква развитието на нови корени и стимулира растежа. Azos действа чрез бързо увеличаване на растителното производство на IAA (индол-3 оцетна киселина)-естествен растителен хормон, влияещ върху клетъчното делене, скоростта на растеж и развитието на растенията и корените. Азос засилва растежа чрез превръщане на атмосферния азот в използваема форма, достъпна за корените на растенията. Използвайте Azos за бързо и естествено вкореняване на нови резницил. Добавете при пресаждане, за да стартирате ново развитие и добавете към хидропонни резервоари, за да подхранвате обилния растеж. Може да се използва с всяка хранителна линия.

Употреба:

Azos  се използва за клониране на растения и за насърчаване на здравословен и стабилен растеж по време на вегетативните етапи. Не го използвайте по време на фазата на цъфтеж!

- Добавете 4 супени лъжици (65 гр) в 3,8 литра, за да създадете смес, която можете да използвате, за да накиснете вашите кубчета за отглеждане преди клонирането. Xtreme Gardening препоръчва да се създадат малки количества от по-концентрирана смес (1 част Azos към 2 части вода), която може да се използва за потапяне на клонингите преди да влязат в кубчетата за отглеждане.

- Добавете 8 супени лъжици (125гр) на 3,8 литра, за да създадете стимулант за корена във вегетацията на растението.

- При трансплантация в нови саксии, поръсете корените с 5-10ml Azos преди поставянето на растнията в новите саксии.

- Azos може да се използва в хидропонна система чрез просто добавяне към резервоара 250ml на 200 литра хранителен разтвор.

facebook_pixel