Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Herb Dryer XL- Сушилник с вентилатор

Сушилня с вентилатор и карбонов филтър против миризми.

Цена 132,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Herb Dryer XL- Сушилник с вентилатор

HerbDryer XL (сушилня за билки) ви позволява лесно да сушите билки и подправки в собствения си дом, без да се притеснявате от нежелани миризми, обемисти машини и мухъл по вашите култури. С уникалния дизайн на HerbDryer, интелигентната вентилация и филтъра за предотвратяване на миризми ще получите красиво изсушени билки в рамките на 7 дни.

Висококачествено равномерно изсушаване

HerbDryer разполага с уникална система за циркулация на въздуха, която е преминала през обширни тестове, за да осигури постоянен въздушен поток за висококачествено и равномерно сушене.

Предотвратява разпространението на мухъл

Мухълът се разпространява, когато има влага от билки и растенията са затворени в затворено и непроветриво помещение. HerbDryer намалява разпространението на мухъл чрез генериране на постоянен поток от чист, филтриран въздух.

Напълно без миризма

Системата за филтриране на миризми предотвратява нежеланите миризми от растенията и билките, които се сушат, и може да намали разпространението на алергени от процеса на сушене.

Лек, компактен и лесен за съхранение

HerbDryer XL е сгъваем и лесен за съхранение. Компактният му дизайн го прави идеален за малки пространства, като малък апартамент или дори килер.

Висококачествени сушени билки – без проблеми

Иновативният дизайн на HerbDryer позволява на всеки бързо да настрои своя собствена сушилня за билки у дома. Резултатите винаги са висококачествени сушени билки, без да се използват химикали или да се налага да се тревожите за досадни насекоми. HerbDryer е сгъваем за лесно съхранение и може лесно да се отвори и закачи навсякъде в дома ви.

Спецификации на HerbDryer XL

  • Диаметър: 60см
  • Височина: 60см
  • етажи: 5
  • Размер на филтъра: 120x120x50 мм
  • 7,5 кг мокри билки
  • Захранване: 1.5A, 12V, 18W
  • Мощност на вентилатора: 12V. 0.2A
  • Ниво на звука на вентилатора: 23 dB

Продукти от същата категория

facebook_pixel