Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
LongFlower-SuperMix 1л. LongFlower-SuperMix 1л.

Bio Nova LongFlower SuperMix 1л. - Тор за растеж и цъфтеж

Еднокомпонентен минерален фертилизтор, специално разработен за растения с дълъг период на цъфтеж и нуждаещи се от малко азот. Комбинацията съдържа минерали и микроелементи, нужни за бърз и обилен цъфтеж. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, както и A/B, са комбинирани в един продукт, което прави отглеждането много лесно.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 51,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova LongFlower SuperMix 1л. - Тор за растеж и цъфтеж

Фертилизаторът се състои от: - Макроелементи като NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg и Si. - Хелатирани микроелементи като Fe, Mn, Zn, B, Cu и Mo. - Витализиращи органични екстракти. Всички гореспоменати елементи са 100% чисти, от органичен произход и свободни от каквито и да е излишни съставки. Следователно, фертилизаторът се абсорбира директно и дори ниска електропроводимост ще бъде достатъчна за отглеждане при системи, които не използват каквито и да е субстрати. LongFlower-SuperMix допринася за оптималното състояние на почвата, стимулира развитието на корена и показан като пълен фертилизатор не само за растеж, но и за цъфтеж. Приложете добавката PK 13-14 (фосфор и калий) като средство, стимулиращо цъфтежа по време на периода на цъфтеж. Въпреки приложението на хелати (хелатирани микроелементи), които правят този фертилизтор буквално pH независим, понякога може да бъде необходимо да се настрои pH на почвата при екстремни ситуации (препоръчително е да използвате форсфорна киселина). Препоръчва се стойността на pH да бъде 5.8 (5.5 – 6.7). Проверявайте устройството, измерващо стойността на pH всеки месец с помощта на добър pH тестер.

Дозировка: Продължителна употреба – смесват се 15-33 мл с 10 литра вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel