1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов VITALINK CHILL 250мл. Преглед отблизо

VITALINK CHILL 250мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 53 loyalty points В твоята количка ще има 53 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 2,65 лв


В наличност

Помага на растенията да оцелеят в горещините до 40 градуса.
Може да се използва превантивно или да помогне за спасяването на вашите растения при рязко повишаване на температурата.

Повече детайли

Цена: 53,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

VITALINK CHILL 250мл.

VitaLink Chill е усъвършенстван биостимулатор за производителите, които искат да постигнат максимални добиви по рентабилен начин. VitaLink Chill ще предпази вашите растения от стресовите ефекти на неблагоприятните условия на околната среда. Той е създаден за защита на растенията от топлинен стрес през периоди на високи температури, което позволява на производителите да постигат добри резултати през цялата година.

VitaLink Chill съдържа бетаини, които действат като осмопротектани, те играят важна роля в развитието на растенията, за да ги предпазят от щети, причинени от топлина. Добавянето на витамин В1 улеснява ранната реакция в растението, за да може той да се справи по-добре с топлинния стрес. VitaLink Chill също съдържа гиберелини и ауксини, които са хормони на растежа на растенията. Те заедно с аминокиселини и хуминови киселини позволяват на растението да поддържа скорост на фотосинтеза и растеж дори при стресови условия.

VitaLink Chill стимулира растежа и развитието на разклонения и корени и помага за предотвратяване на загиване на растенията по време на високи температури. VitaLink Chill също съдържа сяра, която е макронутриент, необходим за образуването на хлорофил, витамини и аминокиселини.

Инструкции за употреба:

За най-добри резултати започнете да използвате VitaLink Chill преди топъл период (това може да бъде няколко седмици предварително) заедно с основните хранителни вещества. Използвайте 3-5 ml / 10 L, винаги се добавя към пресен разтвор.

При внезапно повишаване на температурата VitaLink Chill може да се използва като листен спрей за бърза защита. Напръскайте с 5 ml / L като фина мъгла. Това няма да бъде толкова ефективно, колкото редовното превантивно използване, но може да ви помогне да спасите реколтата си.

Ако е необходимо, регулирайте pH. Препоръчителен диапазон на pH 5,8-6,5. Разклатете добре преди употреба.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: