Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор

ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор

ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор е идеален за онези опитни производители, които желаят да размножават изобилие от растения! Той побира подложката с 60бр  гъби за вкореняване ROOT! IT.

Цена 86,40 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ROOT!T Large Value Propagator - Комплект Пропагатор

Пълният комплект ще направи отглеждането от семена и резници лесно, което включва гъбите за вкореняване и осигурява идеалната среда за по-високи нива на покълване на семената и по-бързо вкореняване на резниците. Гъбите са направени от смес от торф и кора, свързани заедно с растителни биоразградими полимери, които позволяват биоразграждането на гъбата.

Вентилираният отвор ще ви позволи да контролирате влажността. Този комплект за размножаване може да се използва и за други видове гъбички за размножаване или може да се използва с насипен компост или кокосови влакна.

Комплекта се състои от:

  • Тава
  • Капак
  • Тава/тарелка за 60 гъби за вкореняване
  • Опаковка от 60 естествени гъби за вкореняване
  • 150 ml бутилка Rooting Gel

Продукти от същата категория

facebook_pixel