1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Nirvana 1л./ 5л. Преглед отблизо

Nirvana 1л./ 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 160 loyalty points В твоята количка ще има 160 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 8,00 лв


В наличност

Nirvana - За едно органично и високо-стойностно отглеждане и за да максимизирате размера и качеството на Вашите цветове, използвайте тази първокласна стопроцентова органична формула. 

Повече детайли

In Stock

Цена: 46,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Nirvana 1л./ 5л.

Съществува списък от безценни за Вас съставки, буквално звезди, включително фертилизатор от растението алфа-алфа (люцерна), което подобрява растежа и повишава добивите на Вашите растения, отглеждани с хидропоника.

Nirvana също така Ви предоставя и количество от Ascophyllum nodosum (вид морско водорасло). Тези богати съставки съдържат съединения, които стимулират кореновата фунцкия, клетъчното деление и цъфтежа. 

Ползите продължават да се множат, когато използвате Nirvana, тъй като продуктът съдържа суроватка (цвика), която е била обработена предварително чрез употребата на ензими, вместо с киселинни процеси, както процедират повечето производители. Друга полза от използването на Nirvana идва от други две растения: Chilean Soap Bark и Yucca. Тези невероятни растения произвеждат съединения, познати като съркафанти. Съркафантът е съединение, което намалява „повърхностното напрежение“ на течностите така, че те и тяхното съдържание по-лесно да навлизат във Вашите растения (абсорбция) през корените и листата. 

Друга съставка от потентните, стимулиращи цъфтежа свойства на Nirvana са фекалите от прилепи (Bat Guano), които съдържат азот, микроелементи, аминокиселини, нуклеинови киселини, протеини и минерали. Advanced Nutrients са извлекли, стандартизирали и комбинирали тези мощни съединения в една формула, наречена “Nirvana”.

Не само това, ами Nirvana е тройно филтрирана и  съставките й са така смесени, че Вие да можете лесно го използвате като добавка за подхранване на цветовете или в комбинация с който и да е вид система за напояване на кореновата зона при хидропоника. 

Употреба: 2 мл на 1 литър от 3 до 6-та седмица на цъфтежа.

Nirvana може да се добавя като спрей върху листата или към вашия план за подхранване. Например производителите, които използват аеропонични методи, биха използвали Nirvana като спрей върху листата.  
В случай, че искате нещата да се запазят опростени, един качествен основен тор, един качествен стимулант на коренните зони, заедно с Nirvana ще ви отведат много, много далеч.  
Може да се наложи да купите десет добавки от различни производителите за да получите резултатите, които може да имате с едно вливане с Nirvana!

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: