Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Dark Box DB120W 120x60x120 см - тента пропагатор Dark Box DB120W 120x60x120 см - тента пропагатор Dark Box DB120W 120x60x120 см - тента пропагатор

Dark Box DB120W 120x60x120 см - тента пропагатор

Висококачествена тента пропагатор от Dark Box с размери 120 х 60 х 120 см. Външен материал - черна канава, вътрешен - сребърен полиетилен за оранжерии. Предназначен е за отглеждане на разсад и резници. Палатките на Dark Box се отличават с устойчивост, леко тегло и икономичност. Лесна за сглобяване, разполага с всичко нужно, за да се справите с монтажа в домашни условия. 

Цена 404,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Dark Box DB120W 120x60x120 см - тента пропагатор

Висококачествена тента пропагатор от Dark Box с размери 120 х 60 х 120 см. Външен материал - черна канава, вътрешен - сребърен полиетилен за оранжерии. Предназначен е за отглеждане на разсад и резници. Палатките на Dark Box се отличават с устойчивост, леко тегло и икономичност. Лесна за сглобяване, разполага с всичко нужно, за да се справите с монтажа в домашни условия. Интериора от сребърен милар има 95% светлоотразителна способност и е напълно светлоустойчив и водоустойчив. Снабден е със странични въздуховодни отвори за входящ и изходящ въздух, отвори за кабели и инспекция на реколтата. 

Палатката е подходяща за начинаещи, както и за професионалисти, монтрира се и се разглобява за няколко минути, благодарение на лесната си монтажна система. Алуминиевата конструкция позволява на покрива да издържа тегло до 10 кг.

Продукти от същата категория

facebook_pixel