Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Drying Tent Kit - PRO
  • -5%

Drying Tent Kit - PRO - Комплект за сушене

Комплект с всичко необходимо за изсушаване на реколтата. С негова помощ, ще постигнете бързо и ефективно сушене, което е от изключителна важност!

Цена 467,80 лв. 444,41 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Drying Tent Kit - PRO - Комплект за сушене

Комплекта съдържа:

Hydro Shoot 80 -80x80x160cm 1бр. - Палатка изработена от 210D силна сребърна Mylar тъкан, с 98% светлоотразяваща способност.

Blauberg Tubo 125 (195 м3/ч) 1бр.- Екстрактор, представлява симбиоза между перфектно качество, висока производителност и безшумна работа.

Can Lite PL 300м3/125мм  1бр. -Карбонов филтър

Aluconnect 127мм. - 2м.- Въздуховод

Flange 125 PL -1бр. - Пластмасов фланец

Мрежа за сушене Pro Dry IV 75см 1бр.- Сушилня на шест нива: високо качество с микроперфорирана тъкан и шест подвижни двустранни диска. Разполага със стабилизиращи ленти между дисковете и здрава скоба за повече стабилност. Общ капацитет: 1.060cm2

Easy Snip ножица Право острие - 1бр.- висококачествени ножици, проектирани специално за подрязване на растения с максимален комфорт и лекота на използване. Изработени са от висококачествена неръждаема стомана с меки гумени дръжки.

Гащеризон M - 1бр. -Защитен гащеризон за еднократна употреба, предпазва дрехите ви от петна и неприятен мирис, вследствие на работен процес. 

Boveda (62процента) 67g - 1бр. -контролира влажността на атмосферата, в контейнера в който е поставен, като запазва 62% относисителна влажност.

Продукти от същата категория

facebook_pixel