Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Aviator FX Clip-On Aviator FX Clip-On Aviator FX Clip-On

Aviator FX Clip-Ons - Защитни очила

Method Seven Clip-Ons променят начина, по който виждате вашите растения, като използвате собствени очила с рецепта! Тези полимерни лещи предлагат 100% UV защита плюс инфрачервено външно покритие на лещите.

* Не се използва с метални халогенни лампи 6500 ° K - 10 000 ° K, светлинни (синьо + лилаво) или LED светлини с пурпурен спектър.

Цена 142,50 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Aviator FX Clip-Ons - Защитни очила

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Новият ни обектив FX е инженерно чудо, проектирано съвместно с лабораториите Carl Zeiss, офталмолози, оптични физици и дори електроинженер. Насладете се на комфорт и безопасност, докато работите под ярки LED светлини с пълен спектър и 3000 ° K - 4200 ° K CMH / LEC лампи. Пълноспектърната LED технология излъчва мощна лентова радиация и потенциално UVC; докато CMH / LEC лампите съдържат UV и инфрачервена светлина. Обективът FX е забележителен в способността си да прониква в очите ви с високо ниво на полезна светлина удобно и безопасно, позволявайки на очите ви да работят по-естествено и с по-малко напрежение. Обективът FX също така блокира някои близки инфрачервени лъчи, което помага да поддържате очите си хладни и влажни. В допълнение към защитата на очите ви под ярките светлини на вашата стая за отглеждане, обективът FX е фантастичен за носене на открито в горещ слънчев ден.
* Не се използва с метални халогенни лампи 6500 ° K - 10 000 ° K, светлинни (синьо + лилаво) или LED светлини с пурпурен спектър.

Технология на рамката
Нашата рамка в стил Aviator има пружинни метални скоби с гумено покритие. Този стил Aviator се вписва в голямо разнообразие от по-големи очила. За очила с по-малка или по-малка форма проверете Classic FX Clip-on.

Размери: 45 mm (височина на обектива) x 12 mm (ширина на моста) x 132 mm (пълна ширина)

Продукти от същата категория

facebook_pixel