Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
VANGUARD EC meter hydroponics

VANGUARD EC meter (измервателен уред)

Дигитален EC метър Vanguard - за ръчно измерване на проводимостта (електрическа или части на милион) и температурата! Има автоматична калибрация и автоматична температурна компенсация (ATC). Лесен за използване.

Цена 59,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

VANGUARD EC meter (измервателен уред)

EC / ppm Pen Ви показва дали количеството от хранителни вещества, от които растенията Ви се нуждаят, намиращи се в разтвора, е оптимално, както и това дали има нужда да се правят промени. За да се отглеждат добре растения, се нуждаем да знаем с какво точно ги подхранваме.
Всекидневното измерване на проводимостта е най-добрият начин да избегнете разтворът Ви да е или твърде концентриран, или твърде неконцентриран. Сменяйте целия резервоар на всеки седем дни. Адаптирайте нивото на хранителни вещества след смяната на резервоара така, че растенията Ви винаги да имат точното количество от тях.

Устройството измерва също така и температурата на разтвора, тъй като кореновото здравословно състояние е жизненоважно за успеха от отглеждането на растенията. Температурата влияе на скоростта на растеж и структурата на растенията, ето защо се препоръчва температурата на разтвора да варира в следните граници: 18 - 22˚ C или 65 - 72˚ F.

Продукти от същата категория

-20% Milwaukee Сонда за pH с два метра кабел  (MC110) Milwaukee Сонда за pH с два...
199,00 лв. 159,20 лв.
facebook_pixel