Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Triminator Moisture Meter - Влагомер

Влагомерът Triminator ви позволява да проверите съдържанието на влага във вашата продукция, което е жизненоважен начин за подпомагане на подобряването на качеството. По време на процеса на сушене и втвърдяване способността да се наблюдава загубата и натрупването на влага е важна. Влагомерът ще гарантира, че вашият продукт е в рамките на правилното съдържание на влага.

Цена 371,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Triminator Moisture Meter - Влагомер

Получете фактическо съдържание на влага, за да подобрите качеството на вашата реколта преди подрязване и наблюдавайте загубата или увеличаването на влагата в процеса на сушене и втвърдяване. С влагомера на Triminator можете да премахнете предположенията от уравнението.

Идеалното съдържание на влага във вашите цветя при машинно подрязване с машини Triminator Dry е между 9-10%. Съдържание на влага над 10% ще доведе до по-ниско качество на подстригване и размазан, лепкав барабан. Съдържание на влага под 9% означава, че цветето е по-крехко и качеството на подстригването може да се влоши. 

Характеристика:

  • 10 LED дисплей
  • Индикация за пълна и изтощена батерия
  • 7 до 35% обхват на измерване, с отделни високи и ниски скали
  • Защитната капачка служи и като проверка за калибриране

Продукти от същата категория

facebook_pixel