Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Подложка Marix Discs (Квадрат) 186мм х 186мм

Подложка Marix Discs (Квадрат) 186мм х 186мм

Стелката Marix Discs (Квадрат), с размери: 186мм х 186мм, е предназначена за подложките за саксии на AutoPot™ напоителни системи: 1Pot SystemEasy2Grow Kit и 1Pot XL. Стелката Marix Discs е черна на цвят и се поставя в саксията, целта и е да предпази субстрата/компоста от излизане извън саксията, запазвайки системата и водния клапан AQUAvalve чисти, без остатъци и парчета от субстрата/компоста.

Цена 1,16 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Подложка Marix Discs (Квадрат) 186мм х 186мм

Стелката Marix Discs (Квадрат), с размери: 186мм х 186мм, е предназначена за подложките за саксии на AutoPot™ напоителни системи: 1Pot SystemEasy2Grow Kit и 1Pot XL. Стелката Marix Discs е черна на цвят и се поставя в саксията, целта и е да предпази субстрата/компоста от излизане извън саксията, запазвайки системата и водния клапан AQUAvalve чисти, без остатъци и парчета от субстрата/компоста. Подложките също така осигуряват минимална защита от излизащи от корени. Въпреки че, Marix Discs ще издържат няколко сезона, препоръчително е да смените стелките в началото на всяко отглеждане, това ще ви предпази от предаването на потенциално съществуващи зарази.

Продукти от същата категория

facebook_pixel