Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
ExHale CO2 торба ExHale CO2 торба ExHale CO2 торба ExHale CO2 торба

ExHale CO2 торба

Торбата  ExHale CO2   култивира въглероден диоксид (CO2)  24 часа на ден в помещението за отглеждане, чрез извличане на газообразна продукция от голямо парче мицелна маса.  ExHale CO  предоставя бърз и лесен начин за увеличаване нивата на CO2 в околния въздух до 1500 ppm. Микропорестият дихателен филтър на торбата постоянно  освобождава въглероден диоксид в период  до 6 месеца.  

Цена 77,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ExHale CO2 торба

Торбата  ExHale CO2   култивира въглероден диоксид (CO2)  24 часа на ден в помещението за отглеждане, чрез извличане на газообразна продукция от голямо парче мицелна маса.  ExHale CO2    предоставя бърз и лесен начин за увеличаване нивата на CO2 в околния въздух до 1500 ppm. Микропорестият дихателен филтър на торбата постоянно  освобождава въглероден диоксид в период  до 6 месеца.  

Фотосинтезата е процес, при който листата на растенията произвеждат въглехидрати. Слънчевата светлина, въглеродния диоксид и водата се преобразуват във въглехидрати и кислород (O2), чрез действието на хлорофила в хлоропластите на растението. Растенията, които се отглеждат на закрито под изкуствена светлина, често не разполагат с достатъчно количество CO2 за ефективно фотосинтезиране. Прибавянето на източник на COдовежда до по-големи растения и по-големи добиви. 

Торбата  ExHale CO2 ще осигури необходимия въглероден диоксид на 4-6 растения. Една торба покрива нуждите на 1,5 кв.м. площ от помещението за отглеждане. Няма нужда от включване и изключване, просто позиционирайте ExHale COторбата в помещението за отглеждане и я оставете да си свърши работата.

Инструкции за употреба:

  • Поставете ExHale торбата малко над нивото на вашите растения в помещението за отглеждане. Тъй като, въглеродният диоксид е по-тежък от кислорода, той ще се придвижи надолу към растенията ви.
  • Белезникавия (млечен) външен вид е нормален, това означава че се произвежда COи ще продължи да се произвежда поне още 6 месеца. Този цвят гарантира оптимална производителност.
  • В зависимост от условията торбата може да се надуе, но това не е показател за производителност
  • ExHale COе 100% рециклируем. Просто извадете съдържанието и го смесете с вашия компост или го използвайте, като почвен подобрител.

Важно!

Не премахвайте микропорестият дихателен филтър!

Не отваряйте ExHale торбата, това ще прекъсне производството на въглероден диоксид, защото това може да замърси мицелната маса!

Продукти от същата категория

facebook_pixel