Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Hydro X Water Detector (WD-2) Детектор за вода

Детекторът за вода WD-2 позволява на потребителя да открие течове или вода на пода на съоръжението. Просто поставете сензора за вода на нивото на пода (или където искате да внимавате за течове на вода). До 5 водни детектора могат да бъдат свързани към един контролер Hydro-x. Ако някой от сензорите открие теч на вода, уредът ще изпрати потребителски сигнал, за да уведоми потребителя за теч на вода.

Цена 161,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro X Water Detector (WD-2) Детектор за вода

Детекторът за вода WD-2 позволява на потребителя да открие течове или вода на пода на съоръжението. Просто поставете сензора за вода на нивото на пода (или където искате да внимавате за течове на вода). До 5 водни детектора могат да бъдат свързани към един контролер Hydro-x. Ако някой от сензорите открие теч на вода, уредът ще изпрати потребителски сигнал, за да уведоми потребителя за теч на вода.

Използвайте два детектора за вода (WD-1/2), за да активирате новата функция за автоматично пълнене на Aqua-X Pro. Един детектор за вода ще бъде позициониран в долната част на резервоара за хранителни вещества и един в горната част на резервоара. Когато нивото на течността падне под долния сензор, Aqua-X Pro ще активира соленоид или помпа и резервоарът ще се напълни обратно до сензора в горната част.

Характеристика:

  • LCD дисплей, лесна работа
  • Бутон за адресиране

Спецификации:

  • Работна среда: Температура 0 - 50°C, Влажност=90%
  • Размери на опаковката: 160mm x 86mm x 86mm

Продукти от същата категория

facebook_pixel