Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Dual Condition Adaptor For Hydro X system (DCC-1) Адаптер

TrolMaster Hydro-X Dual Condition Adapter (DCC-1) предоставя просто решение за управление на едно устройство с повече от едно състояния.

Цена 161,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Dual Condition Adaptor For Hydro X system (DCC-1) Адаптер

TrolMaster Hydro-X Dual Condition Adapter (DCC-1) предоставя просто решение за управление на едно устройство с повече от едно състояния. Например, хората обичат да включват изпускателните си вентилатори, когато температурата или влажността са твърде високи. Изключете CO2 при включване на изпускателните вентилатори. Има много други примери, при които две условия могат да бъдат комбинирани или разделени.

DCC-1 е проектиран да се използва в комбинация с един от модулите на TrolMaster в стил plug-in. (DSC-1, DSH-1/2, DST-1/2 и DSP-1).

Веднъж свързан към модула за включване с помощта на кабела RJ12, вграден в DCC-1, той ще действа съвместно с този модул, за да контролира каквото и да е устройство, свързано към модула за добавяне.

DCC-1 може също да бъде настроен да работи по два различни начина с помощта на „Interlock“функция.

INTERLOCK OFF: Когато блокирането на DCC-1 е настроено да бъде изключено, или състояние, което е свързано с тази двойка модули, които се използват заедно, може да бъде активирано поотделно, за да се активира устройството. (модули, използвани „паралелно“)

Примерите отгоре за ИЗКЛЮЧВАНЕ на блокиране биха били: 

-Включете изпускателен вентилатор, за да намалите температурата или влажността.

-Включете изпускателния вентилатор през нощта, като използвате таймер за рециклиране ИЛИ когато влажността е твърде висока

БЛОКИРАНЕ ВКЛЮЧЕНО: Когато блокирането на DCC-1 е избрано да бъде включено, И ДВЕТЕ условия, които са свързани с тази двойка модули, които се използват заедно, трябва да бъдат активирани ЗАЕДНО, за да се активира устройството. (модули, използвани в „серия“)

Примерите отгоре за включване на блокировката биха били: 

-Изключете CO2 устройство, когато работи вентилатор

-Изключете осветлението, ако температурата стане твърде висока в района.

Характеристика:

  • Лед индикатор
  • Plug & Play

Продукти от същата категория

facebook_pixel