Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

TM Tent-X Main Controller with 3in1 sensor (TCS-1E) - Главен контролер на системата Tent-X

Основен контролер TrolMaster Tent-X със сензор 3 в 1 (температура / влага / светлина) и комплект кабели.

Tent-X (TCS-1) е Hydro X и Aqua X, комбинирани в едно устройство, така че да може да работи с модули за околната среда (напр. адаптери за осветление, co2 модули) И Aqua модули (напр. водно съдържание, EC и PH сензори) .

Цена 817,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TM Tent-X Main Controller with 3in1 sensor (TCS-1E) - Главен контролер на системата Tent-X

Tent-X (TCS-1) на TrolMaster е съвременна професионална и модулно проектирана система за контрол на околната среда и напояването, предназначена за еднозонови палатки за отглеждане. Благодарение на компактните хидропонни възможности на контролера, той позволява на потребителя ефективно да контролира параметрите на околната среда на своята палатка и графика за напояване с една система за управление.

Предлага се със сензор 3 в 1 за температура, влажност и светлина, MBS-TH. Потребителите могат да свържат последователно сензора MBS-TH със сензора за CO2 (MBS-S8), квантовия сензор с пълен спектър (MBS-PAR) и детекторите за дим и вода към СЕНЗОРНИЯ порт на TCS-1.

Потребителите могат също да свържат сензорна платка AMP-3 към Tent-X и да свържат сензорите за съдържание на вода (WCS-1/2) или детектор за вода WD-1 към сензорната платка. Освен това, TCS-1 поддържа свързването на до четири модела за управление с плъгини тип DS, което ви позволява да свържете устройства, които могат да контролират околната среда и напояването.

TCS-1 е мозъкът, който обединява всички ваши устройства за контрол на климата и напояване в едно, което позволява на вашите устройства да работят заедно, за да създадат оптимална среда за растеж на вашите растения.

Продукти от същата категория

facebook_pixel