Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit

PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit

Намалете усилията за редовно пълнене и проверка на резервоара, като монтирате комплект за автоматично доливане на PLANT!T BigFloat и втори резервоар. 

Цена 36,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PLANTIT BigFloat Auto Top-up Kit

Намалете усилията за редовно пълнене и проверка на резервоара, като монтирате комплект за автоматично доливане на PLANT!T BigFloat и втори резервоар. Поплавъкът автоматично долива и поддържа нивата на хранителни вещества във вашите резервоари от резервоар за резервоар по ваш избор. Не е необходима помпа, тъй като тя работи под гравитация. Идеален за необслужвани стаи за отглеждане и ваканционни периоди. Професионалният комплект за доливане е един от най-здравите на пазара, предлагащ спокойствие, че вашите растения са в безопасност, ако резервоарът ви започне да пресъхва. Всички необходими фитинги се доставят в комплекта за автоматично доливане PLANT! T BigFloat - просто прикрепете към избрания от вас резервоар за хедера до 400 литра. 

Комплектът съдържа:

  • 2 метра 13 мм гъвкава тръба
  • Т - конектор 13мм
  • 13 мм гайка и опашка с ¾ ”BSP
  • Съединител към маркуч 13 мм
  • Сив поплавков клапан с ниско налягане

Продукти от същата категория

facebook_pixel