Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Hailea ACO-2206 - Въздушна помпа

Въздушна помпа Hailea ACO-2206 позволява оксидиране на хранителния разтвор, съдържащ се в резервоара на вашата напоителна система или зелена стена.

Цена 40,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hailea ACO-2206 - Въздушна помпа

Hailea ACO-2206 Air Pump е изключително надежден и тих въздушен компресор, изработен от висококачествена алуминиева сплав.

Hailea ACO предоставя на производителите с ограничен бюджет въздушна помпа с един или няколко изхода за изпомпване на въздух през въздушна линия и в потопен въздушен камък или за задвижване на Aquafarm или Waterfarm. Произведеното въздушно налягане е добро за малкия размер на модулите и е много стабилно. Приличната конструкция и специалните гумени крачета на модулите намаляват шума до ниско ниво (само <40dB), а консумацията на енергия също е много ниска между 1,8 вата до 8 вата.

Как да използвате въздушна помпа Hailea ACO:

Поставете вашата въздушна помпа близо до вашия резервоар върху плоска, твърда повърхност, която е над нивото на водата в резервоара, който искате да аерирате. Свържете вашата въздушна линия към изходящата дюза. Поставете избрания от вас въздушен камък в другия край на въздушната линия и го поставете в резервоара. Най-добре е да се опитате да поддържате въздушната линия възможно най-къса, тъй като налягането на въздуха ще намалява, колкото е по-дълга. Включете въздушната помпа в контакта на електрическата мрежа. Въздушната помпа ще изтегли въздух от долната страна на уреда и ще го изтласка навън през дюзата, надолу по въздушната линия и навън през въздушния камък.

Винаги поставяйте вашата въздушна помпа на височина над нивото на водопровода в резервоара. Ако вашата въздушна помпа е на височина по-ниска от водната линия и има неочаквано прекъсване на захранването или прекъсване, водата може да се върне обратно от резервоара във въздушната помпа, което почти сигурно ще я повреди. Препоръчваме също и използването на възвратен клапан (еднопосочен или възвратен клапан) във въздушната линия, за да сте сигурни, че не може да възникне обратно сифониране.

  • Въздушна помпа с 4 изхода
  • Максимална производителност: 7,2 л/мин (500 л/ч)
  • Максимална дълбочина на аквариума: 91 см
  • Модерен дизайн с антивибрационни крачета
  • Подходящ за аквариуми до 450л и езера до 1200л
  • Мощност: 9W

Продукти от същата категория

facebook_pixel