Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Big Drippa Watering kit - Комплект за напояване

Икономичен комплект за напояване, който работи без електричество. Системата има 10,5-литров резервоар под формата на много устойчива торба, 5 метра напоителна тръба и 6 регулируеми капкомера.

Цена 62,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Big Drippa Watering kit - Комплект за напояване

Система за поливане с гравитационно захранване, предлага предимствата на капковото напояване на ниска цена. Тъй като Big Drippa е самостоятелна система, тя е идеална за използване в райони, където няма водоснабдяване. Комплектът, разполага с 10,5 литров резервоар за вода, 5 метра напоителна тръба и 6 регулируеми капкообразуватели. Резервоарът ще се източва за период от 24 часа (в зависимост от дебита на всеки капкообразувател), което ще гарантира, че растенията се поливат достатъчно за период от два дни - идеално, ако сте отсъствали през уикенда.

  • Перфектен за бавното, постоянно поливане на вашите култури
  • Идеален за използване в райони, където няма водоснабдяване
  • Ще капе вода до 24 часа
  • 10,5 литра резервоар за вода в комплект с 5 м напоителна тръба и 6 регулируеми капкомера

Продукти от същата категория

facebook_pixel