Честита Нова Година!!!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Тава Garland - 120x120x12 cм

Големи квадратни тави с високи ръбове, много гъвкави, които позволяват да се събира дренажът от растенията. Функцията на квадратната тава е да събира излишната вода от напояването по най-ефективния и чист начин. 

Цена 77,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Тава Garland - 120x120x12 cм

Големи квадратни тави с високи ръбове, много гъвкави, които позволяват да се събира дренажът от растенията. Функцията на квадратната тава е да събира излишната вода от напояването по най-ефективния и чист начин. Тавата за оттичане е много устойчива, тъй като е изработена от рециклиран и шприцов полипропилен.

Всички те са идеални за растения на балкона, терасата или градините, тъй като са много устойчиви на открито, в същото време са много леки и лесни за работа.

С тези тави за култивиране поливанията ще бъдат много по-ефективни и чистотата на вашето пространство ще бъде максимална.

Продукти от същата категория

facebook_pixel