Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Аналогов Воден Таймер Water Master

Аналогов Воден Таймер Water Master

Този уред ви позволява автоматично да напоявате вашите растения ежедневно с няколко опции за честотата в зависимост от вашите нужди. Възможност за поливане в интервал от 1 минута до 2 часа. Лесен за монтаж и настройка, съвместим със стандартните кранчета за вода. 

Цена 60,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Аналогов Воден Таймер Water Master

Този уред ви позволява автоматично да напоявате вашите растения ежедневно с няколко опции за честотата в зависимост от вашите нужди. Възможност за поливане в интервал от 1 минута до 2 часа. Лесен за монтаж и настройка, съвместим със стандартните кранчета за вода. Захранва се с 2бр. батерии ААА (не са включени). Индикатор за ниска батерия.

facebook_pixel